INSCRIU-TE

A partir del 23 d’abril

DATES

1r torn 
Del 27 de juny al 1 de juliol de 2022

2n torn 
Del 4 al 8 de juliol del 2022

3r torn 
Del 11 al 15 de juliol del 2022

4t torn 
Del 18 al 22 de juliol del 2022

5è torn
Del 25 al 29 de juliol del 2022

HORARI – de 10h a 14h

A QUI VA DIRIGIT?

A jugadors i jugadores d’entre 12 –categoria pre infantil– fins a 18 anys –categoria júnior– que vulguin competir en un format de Campus de mig dia.

Es tracta d’un campus destinat a jugadors i jugadores que participaran en diferents competicions al llarg del matí -algunes més tradicionals i d’altres més innovadores-, alhora que conviuran amb d’altres Campus i finalitzaran els matins amb una estona de platja.

LOCALITZACIÓ

PREUS

1 setmana                79 €


2 setmanes              150 €


3 setmanes              217 €


4 setmanes              290 €


5 setmanes              360 €

QUÈ S’INCLOU?

  • Sessions de competicions diverses
  • Tècnics i entrenadors titulats
  • Roba i equipament esportiu
  • Mutualitat esportiva
  • Visita de jugadors/es professionals
  • Premis i més sorpreses!

INSTAL·LACIONS

Institut Salvat Papasseit
Pg. Salvat Papasseit, 14. 08011 Barcelona

PREGUNTES FREQÜENTS

Quina documentació s’ha de portar per tramitar la inscripció?

Per a tramitar la inscripció caldrà omplir el formulari -online o físic- amb les dades personals sol·licitades, i s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del CATSALUT així com la fitxa de salut degudament complimentada i signada pel tutor/a legal. 

En el cas de les inscripcions online, caldrà que el primer dia de Campus, el/la tutor/a legal faci arribar a la Coordinació del Campus el full de verificació de dades, degudament segellat. 

Quin és el desenvolupament habitual d’un dia de Campus?

L’horari del Campus és de 10:00 a 14:00h.

La idea és anar a la platja a les 13:30 hores, no és obligatori, els participants que no volen anar és queden a la pista amb un entrenador.

El campus està enfocat a competicions diàries on es prima tant el treball individual com el col·lectiu. Esporàdicament es pot fer un treball de tècnica individual però el conjunt d’activitats que es realitzen van enfocades a la competició.

Com es fan els grup d’entrenament?

El primer dilluns de cada setmana, es fa la presentació i treballem tot els participants en conjunt. Segons per a quines activitats separem per edats.

Per on entren els i les participants als Campus?

El Campus Game Time es realitza a l’Institut Salvat Papasseit, dins de les instal·lacions esportives del mateix institut. L’entrada es farà pel carrer Salvat Papasseit número 14.

El coordinador i els entrenadors es trobaran a dins de la pista.

Què cal portar cada dia?

Els participants del Campus caldrà que portin roba esportiva (ja posada de casa), la samarreta del Campus (la qual s’entregarà el primer dia en què assisteixin), calçat esportiu i una muda de recanvi així com els estris d’higiene personal que considereu. L’institut disposa de dutxes per tal que en acabat el dia d’entrenaments es puguin dutxar.

També caldrà que portin un petit refrigeri per esmorzar.

Amb quina ràtio de monitors es compta?

La ràtio sempre serà de 1 entrenador/a per a cada grup de 15. A més a més, comptarem amb la Coordinació del campus -1 responsable- que també estarà amb el grup.

Tenen estona per esmorzar?

Sí, tot i que cal venir esmorzat prèviament des de casa.

Entre les dues sessions d’entrenament matinals hi haurà uns 20-30 minuts per a prendre un petit refrigeri (peça de fruita, entrepà petit, etc.) Durant aquests 20-30 minuts podran sortir de les instal·lacions però sempre hauran de tornar puntuals per continuar amb les activitats programades.

Quin és el procediment si un nen/a s’ha fet mal?

Dependrà de la gravetat de la lesió.

Si els tècnics consideren que es tracta d’una lesió lleu, realitzaran una petita cura sense aplicar cap tipus de medicació o producte a excepció del gel, l’aigua… En qualsevol cas, sempre es donarà un comunicat d’accident per a que pugueu accedir a assistència mèdica en cas d’empitjorament.

En el cas que la lesió fos de més gravetat, el nen/a o jove no pogués participar en les activitats o el seu estat de salut no fos el que entenem dins dels paràmetres de la normalitat, la coordinació del Campus contactaria amb el pare/mare o tutor/a legal per a que es decidís l’acció pertinent en cada cas.

Què he de fer si el meu fill/a s’ha de prendre un medicament específic a una hora determinada?

Haureu d’omplir l’autorització de medicament indicant el medicament, l’hora i la dosis en què el tècnic responsable del vostre fill/a hagi d’administrar-li.

Es fan sortides o intercanvis amb altres campus?

Fem un intercanvi setmanal que acostuma a dur-se a terme els dimecres.

Què he de fer si el meu fill/a marxa sol a casa?

Haureu d’omplir l’autorització per marxar sol que és facilitarà per e-mail quan rebem la inscripció.