ORIOL PAULÍ

El jugador del Morabanc Andorra conviurà amb els nostres jugadors i jugadores als Campus del Bàsquet Català

trajectòria

L’Oriol és un aler de 26 anys nascut a Girona, ciutat en la que es va iniciar en el món del bàsquet. L’any 2006 va passar a formar part de les categories inferiors del FC Barcelona fins que la temporada 2012/13 va debutar amb el filial a LEB Or.

Després de dues temporades amb el segon equip del Barça, la temporada 2014-15 el Club Baloncesto Gran Canaria va arribar a un acord per fer-se amb els serveis del jove jugador per les pròximes 4  temporades en las que serà entrenat per entrenadors de renom com  Aíto García Reneses o Luis Casimiro.

El mes de juliol de l’any 2020 és jugador del Bàsquet Club Andorra, equip en el qual actualment encara milita.

El seu estil de joc i les seves capacitats atlètiques li han permès al llarg de tota la seva carrera realitzar jugades espectaculars tenint un lloc en el TOP 7 de jugades més destacades de la jornada.

Ha tingut participació des de ben jove a les categories inferiors de la Selecció Espanyola, amb la que, l’any 2014 es va proclamar subcampió de l’Eurobasket Sub-20. També ha format part del planter de la selecció en las ventanes FIBA ajudant a la selecció absoluta a classificar-se pels grans esdeveniments.

En el seu palmarès trobem a nivell internacional un subcampionat de l’Eurocup l’any 2015. A nivell nacional també compta amb un subcampionat de la Copa del Rei l’any 2016 i aquest mateix any va aconseguir proclamar-se campió de la Supercopa d’Espanya. Tots aquests títols els ha aconseguit sent jugador del C.B Gran Canària.

T’atreviràs a desafiar-lo en un 1c1 ?