Resum de les dues primeres setmanes al Casal de Mare de Deu del Coll

1r TORN

No podem estar més contents de la primera setmana del casal de Mare de Déu del Coll!

Primerament, hem fet jocs i activitats de coneixença entre el grup per treure’ns vergonyes i la son de bon matí.

No hem parat de jugar, fer tallers, i hem fet les primeres sortides setmanals.

Amb els més petits era la setmana de Ens capbucem a l’oceà, hem ballat, hem cantat, hem dibuixat i pintat, hem vist la pel·lícula de “Buscant a Dory”, hem fet dos tallers marins (un d’ells amb material reciclable simulant els animals i plantes que hi ha a l’oceà).

A més, ens hem refrescat diàriament amb els jocs d’aigua per treure’ns la calor, i ens ho hem passat d’allò més bé a l’Aquàrium.

El grup de grans també ens ho hem passat molt bé fent jocs de cohesió de grup i cooperatius, jugant a bàsquet, futbol, hem fet circuits i jocs per estacions.

Ens hem divertit i refrescat diàriament amb els jocs d’aigua, hem vist la pel·lícula de “Zootrópolis” i ho hem donat tot al Sàlting.

2n TORN

Acaba la segona setmana de casal, de la que ens enduem un altre grapat de bons moments.

Els més menuts, amb els 5 sentits hem gaudit de la setmana SENTIM LA NATURA, en la que hem visitat l’hort de l’escola, hem fet saquets aromàtics, pintat amb les mans i els peus, i plantat una mongeta. A més, hem passat un matí jugant al Centre Cívic, hem vist la pel·lícula de “Tarzan”, i hem anat al Camí sensorial de Dosrius.

Pel que fa als grans, també ens ho hem passat d’allò més bé amb la gimcana de les sardines jedays, hem fet jocs per estacions, hem construït un telèfon amb material reciclat, ens hem fet escuts personalitzats, hem vist la pel·lícula “Avengers”, i ens hem divertit recorrent els camins del Bosc Vertical.

Tanquem la setmana, doncs, amb ganes de carregar piles per tot el que ens espera la setmana vinent!