Resum de les dues primeres setmanes del Campus Sant Ignasi

Benvingudes i benvinguts, un any més, al dia a dia del Campus de Bàsquet del Col·legi Sant Ignasi. Iniciem els dos primers torns del 9è campus amb més de 100 participants gaudint del bàsquet i de l’estiu.

Dins del Campus podrem diferenciar quatre grups d’entrenament:
El grup de PETITS (1er i 2on), el grup de MITJANS 1 (3r i 4t) , el grup de MITJANS 2(5è) el grup de GRANS (6è – 4t ESO).

En els entrenaments d’aquesta setmana hem treballat el domini de la pilota i el bot com a eixos principals. També s’ha incidit en els canvis de mà, els dobles canvis i el revers. Aspectes importants que fan que el bot estigui més treballat i serveixi als jugadors i jugadores a perfeccionar el seu joc individual.

També hem treballat la passada, les sortides i les finalitzacions. Elements bàsics i fonamenta’ls en el joc individual i col·lectiu. D’altra banda, s’ha fet èmfasi en les recepcions i arrencades per encarar la cistella d’una manera molt ofensiva. L’atac ha sigut l’eix principal de la setmana.

Pel que fa al fil conductor del Campus, dins del mateix grup de convivència uns jugadors/es formen part del TEAM ROSÓ i uns altres del TEAM PAULÍ. Durant tota la setmana realitzen diferents competicions on poden guanyar punts pel seu equip.

A més a més, realitzem la tarda de competicions de l’All-star, on competeixen un equip contra l’altre en competicions com un Ko per equips, encistellar des del mig del camp i 2 contra 2. Cada setmana tenim un equip guanyador, qui serà aquesta setmana el Team Rosó o Team Paulí?… Avui ho sabrem!!

Aquest matí hem iniciat les finals de les diferents competicions del campus com el Twoball, el ja conegut Sanasi -concurs d’habilitats-, el Superman, el FastShoot, i el 3×3. Un cop acabades i, en plena calor que feia, ens hem refrescat anant tots i totes a la piscina.

La tarda no ha estat pas més tranquil·la! Avui hem realitzat el famós 5×5 del All-Star on cada equip, Team Paulí i Team Rosó, s’han enfrontat en un partit intens, calorós i sobretot frenètic on els jugadors i jugadores ho han donat tot per emportar-se la victòria.

I per acabar, aquesta setmana hem tingut la visita de la jugadora professional Rosó Buch. Ha passat el matí amb els jugadors i jugadores on l’han pogut conèixer i fer-li preguntes i saber una mica d’ella i de la seva carrera com a professional. També ha jugat una estona amb ells i els hi ha signat la samarreta. Els jugadors/es han al·lucinat amb ella!!

Fins aquí els primers torns, això no ha fet més que començar i encara ens queden molts entrenaments, competicions i alguna sorpresa més… Seguim!

Som-hi que ni el sol ni la calor ni la COVID ens ATURA!

Setmana que ve més i millor.